Forretninger og åbningstider over hele landet

Forretninger og åbningstider over hele landet

Denne artikel indeholder reklame tekster

Åbningstider i hele Danmark

I næsten alle byer har butikker og forretninger forskellige åbningstider. Butikker i gågader, sidegader, stræder og større butikscentre, har efter den nyeste lukkelov, der kom i slutningen af 2012, mulighed for selv at bestemme sine lukketider. Her blev det nemlig vedtaget at butikker som hovedregel kan holde åbent hele døgnet alle årets dage.

Lovændringen betyder også, at alle dagligvarebutikkerne kan holder åbent om søndagen. Godt halvdelen af detailhandlen, herunder bl.a. tøj- og skobutikker, ønsker imidlertid ikke at holde åbent om søndagen.

Find åbningstiderne på store og små butikker

Åbningstider kan variere fra butik til butik. Stormagasiner og supermarkeder har typisk længere åbent.

Skal man en lørdag formiddag have stillet sin shoppelyst, er det smart at vide hvad tid ynglingsbutikkerne åbner, så man kan komme afsted i god tid. Derfor kan du, for at være på den sikre side, altid tjekke åbningstiderne for de butikker, du planlægger at besøge, så du ikke går forgæves.

Forskellige shoppeportaler har været hurtig ude og henvise til de forskellige butikker og forretninger åbningstider. Det gør det også en hel del nemmere for forbrugerne, så de undgår at gå forgæves.

Åbningstider - en populær søgning på Google

Er man i tvivl om, eksempelvis åbningstiderne i Aarhus gågadeVejle gågade åbningstider, åbningstiderne for City Kolding eller de generelle åbningstider hos butikkerne på strøget i København, så er det nok stadig hurtigst at spørge Googles søgemaskine til råds.