Louisiana Museum of Modern Art

Besøg Louisiana Museum of Modern Art

Denne artikel indeholder reklame tekster

Louisiana Museum et fyrtårn blandt attraktioner i Danmark

I det smukke Humlebæk i Nordsjælland, ligger Louisiana Museum of Modern Art med en flot panorama udsigt ud over Øresund. Siden 1958 har man her kunne opleve kunst i særklasse fra nationale og internationale kunstnere, og med mere end 600.000 besøgende hvert år, er Louisiana det mest besøgte museum i Danmark, samt en af de største turistattraktioner.

En af Skandinaviens største kunstsamlinger

Louisiana har også en af de største kunstsamlinger i hele Skandinavien. Udstillingerne og kunstsamlingen har rødder helt tilbage fra 1945 og så frem til i dag, så der er rigeligt med kunsthistorie indenfor museets vægge. Her oplever man kunst, arkitektur og landskab i et stort samspil med nutidskunst og den moderne kunst i fokus. Der kan opleves over 4000 værker, som repræsenterer de fleste kunstgenrer, så der er helt sikkert noget for alles smag i Louisiana. Der er løbende nye relevante kunstudstillinger fra talentfulde kunstnere fra hele verden, så hold løbende øje med Louisianas kalender.

Udover de helt klassiske kunstudstillinger med malerier i fokus, kan man også opleve sjove anderledes udstillinger, som fx lysinstallationer, musikudstillinger, udstillinger man kan kravle på, gå igennem og måske vende på hovedet, samt mange andre anderledes oplevelser, som ikke er at finde på almindelige kunstmuseer. Det er en helt speciel oplevelse at besøge Louisiana, hvor hele familien snildt kan få en dag til at gå, både ude og inde.

Louisiana Museum er også for børn

Louisiana er bestemt ikke kun for det voksne publikum. Besøg Børnehuset med de små, og giv dem en kreativ oplevelse for livet. Dette er børnenes fristed, hvor der hver dag er aktiviteter og mulighed for kreativ udfoldelse.

Alle aktiviteter i Børnehuset har inspiration fra museets udstillinger og samlinger og her er altid en hyggeligt og rar atmosfære, hvor der er plads til alle børn. Dog er Børnehuset mest egnet fra 4 år og op.

Adressen er
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk

Her finder du Louisiana Museum of Modern Art – åbningstider